Kalustomme

BUSSIT 50-58 paikkaiset

Todelliset pitkänmatkan luxusbussit, joissa turvavyöllä varustetut lepoistuimet, termostaattiohjattu lämmitys ja ilmastointi, wc, dvd-laitteisto, cd-soitin, radio + mikrofoni, jääkaappi ja kahvinkeitin. 50 ja 54-paikkaisissa busseissa lisäksi 230V pistokkeet.
Kaikissa busseissamme on myös ilmainen Wi-Fi asiakkaidemme käyttöön. Lisäksi busseissa on kuljettajan työtä helpottavat ja turvallisuutta lisäävä I- shift automaattivaihteisto. Busseissa on myös erittäin kookkaat tavaratilat, jolloin kaikki matkatavarat sopivat helposti mukaan.

50-paikkaiset

     

 

54 - paikkaiset

54 paikkainen - seats   54 paikkainen - seats    54 paikkainen - seats  

 

58 - paikkaiset

58 paikkainen - seats     58 paikkainen - seats    58 paikkainen - seats  

                              

BUSSI 34 paikkainen

Pienille ja keskikokoisille ryhmille sopiva tilausajobussi turvavöillä varustetuilla lepoistuimilla ja 9 hengen sohvaryhmällä. Varustukseen kuuluvat myös termostaattiohjattu lämmitys ja ilmastointi, Wc, dvd-laitteisto, cd-soitin, radio + mikrofoni, jääkaappi ja kahvinkeitin, sekä ilmainen Wi-Fi ja 230V pistokkeet.

34 paikkainen - seats   34 paikkainen - seats   34 paikkainen - seats  

 

BUSSI 17 paikkainen

Pienille ryhmille sopiva tilausajobussi jossa turvavöillä varustetut lepoistuimet. Varustukseen kuuluu myös termostaattiohjattu lämmitys ja ilmastointi, dvd-laitteisto, cd-soitin, radio + mikrofoni, ilmainen wifi sekä usb latauspistokkeet

 

© Liikenne O. Niemelä | Väinämöisentie 43, 96300 Rovaniemi | Puh. +358 (0)16 312 280 | tilausajo@liikenneniemela.fi
Toteutus Nettitaivas